You are here: Home » Kalrez » KALREZ O-RINGS

KALREZ O-RINGS

Kalrez ® O-Rings สำหรับการใช้งานที่ต้องการปิดผนึกเมื่อคุณต้องการสิ่งที่ดีที่สุด

คาลเรซ และซีลเป็นซีลยางที่เป็นทางเลือก คาลเรซ สามารถทนต่อสารเคมีที่แตกต่างกันถึง 1,800 ชนิดในขณะที่ให้ความเสถียรกับอุณหภูมิสูงของ PTFE (316 องศาเซลเซียส)

คุณสมบัติขั้นสูงช่วยรักษาความสมบูรณ์ของวงแหวนและซีลให้ลดต้นทุนการบำรุงรักษาและการดำเนินงานและเพิ่มความปลอดภัย

 

kalrez

Kalrez ® O-Rings และซีลให้บริการที่เชื่อถือได้ในระยะยาวพร้อมกับสารเคมีที่เป็นอันตรายในวงการอุตสาหกรรมและอิเล็กทรอนิกส์ที่หลากหลาย

พวกเขาจะใช้ในการประมวลผลทางเคมีก้าวร้าวสูงการประมวลผลแผ่นเวเฟอร์เซมิคอนดักเตอร์ยาการกู้คืนน้ำมันและก๊าซการบินและอวกาศและการประยุกต์ใช้ปิโตรเลียม โรงงานผลิตของ คาลเรสได้รับการจดทะเบียนตามมาตรฐาน ISO และ AS 9000

แหวนและซีลของ คาลเรส มีอยู่ในสารประกอบหลายชนิดที่มีสูตรเพื่อเพิ่มสมบัติและให้ประสิทธิภาพสูงสุดในสารเคมีและอุณหภูมิต่างๆ การปรับคุณสมบัติสำเร็จรูปทำได้โดยใช้ฟิลเลอร์และสารเติมแต่งอื่น ๆ เพื่อเพิ่มสมรรถนะเมื่อใช้ คาลเรส โอริง และซีลสิ่งสำคัญคือต้องพิจารณาปัจจัยต่างๆเช่นสารเคมีกระบวนการอุณหภูมิกระบวนการและการออกแบบซีล ก่อนที่จะพิจารณาส่วนผสมโปรดติดต่อเราเพื่อใช้ประโยชน์จากความเชี่ยวชาญทางเทคนิคของเราเพื่อช่วยให้คุณเลือกสารประกอบที่ดีที่สุดสำหรับการใช้งานของคุณ

 

Kalrez ® 6375
สารประกอบคาร์บอนแบล็กที่ใช้ในวงแหวน, ซีล, ไดอะแฟรมและชิ้นส่วนพิเศษอื่น ๆ สำหรับอุตสาหกรรมกระบวนการเคมี สารประกอบนี้มีความต้านทานต่อสารเคมีที่ดีเยี่ยมสมบัติทางกลที่ดีและคุณสมบัติของริ้วรอยที่เกิดจากอากาศร้อน 6375 เหมาะสำหรับกระบวนการผลิตแบบผสมเนื่องจากทนต่อกรดเบสและเอมีนได้เป็นอย่างดี นอกจากนี้ยังเป็นสารประกอบที่แนะนำสำหรับใช้เป็นไอน้ำร้อนเอทิลีนออกไซด์และโพรพิลีนออกไซด์ แนะนำให้ใช้อุณหภูมิสูงสุด275ºC (525ºF)

Kalrez ® 7075
สารประกอบใหม่ที่มีคุณสมบัติสมรรถภาพทางกายภาพเพิ่มขึ้นรวมถึงชุดการบีบอัดที่มีค่าต่ำมาก (O-ring 15% ต่อ ASTM D 395B) และการยึดเกาะยึดที่ดีขึ้น เป็นสารประกอบคาร์บอนแบล็คที่ใช้เทคโนโลยีเคมีบำบัดใหม่และเป็นกรรมสิทธิ์ซึ่งมีสมบัติทางกลที่ออกแบบมาเพื่อปรับปรุงสมรรถนะในการปิดผนึกทั้งในสภาพแวดล้อมที่มีอุณหภูมิสูงและสภาวะการหมุนเวียนของอุณหภูมิ 7075 ร่วมกับผลิตภัณฑ์ ที่ออกแบบมาสำหรับอุตสาหกรรมแปรรูปเคมี เพื่อให้สมรรถนะการปิดผนึกที่ดียิ่งขึ้นในการใช้งานแบบไดนามิกที่ต้องใช้แรงเสียดทานต่ำ 7075 O-ring มีผิวที่เงางามกว่าชิ้นส่วน อื่น ๆ 7075 ได้รับการพัฒนาเป็นพิเศษเพื่อใช้เป็นส่วนประกอบของ O-ring หรือการซีลที่กำหนดเองในอุตสาหกรรมเคมีและไฮโดรคาร์บอนโดยมีความต้านทานความร้อนที่ดีขึ้นซึ่งจะขยายอุณหภูมิการใช้งานสูงสุดเป็น 327 ° C (620 ° F) Kalrez ® Spectrum ™ 7075 นำเสนอคุณสมบัติด้านความยืดหยุ่นของยางที่ระบุไว้ด้านบนและทนต่อสารเคมีได้ดีกว่ามาตรฐานอุตสาหกรรมที่กำหนดโดย Kalrez ® 4079

Kalrez ® 4079
สารประกอบการบีบอัดต่ำสำหรับการใช้งานทั่วไปในวงแหวน, ไดอะแฟรม, ซีลและชิ้นส่วนอื่น ๆ ที่ใช้ในกระบวนการผลิตและอุตสาหกรรมอากาศยาน เป็นสารประกอบคาร์บอนแบล็กที่มีความต้านทานต่อสารเคมีที่ดีสมบัติทางกลที่ดี มันมีบวมต่ำในอินทรีย์กรดอนินทรีและ aldehydes และมีการตอบสนองที่ดีกับอุณหภูมิผลการขี่จักรยาน Zalecana jest temperatura pracy 316ºC (600ºF), z krótkimi wyprawami do temperatury wyższej. ไม่แนะนำให้ใช้สารนี้ในการใช้น้ำร้อน / ไอน้ำหรือสัมผัสกับเอมีนเอทิลีนความร้อนสูงเอทิลีนออกไซด์และโพรพิลีนออกไซด์

สารประกอบพิเศษ
หมายเหตุ: ก่อนสั่งซื้อ ชิ้นส่วนในผลิตภัณฑ์พิเศษโปรดปรึกษากับเจ้าหน้าที่ด้านเทคนิคเพื่อหาคุณสมบัติที่จำเป็นสำหรับการใช้งาน ผลิตภัณฑ์พิเศษมักไม่ได้มีไว้ในสินค้าคงคลัง

Kalrez ® Spectrum ™ 6380
เป็นผลิตภัณฑ์ที่ไม่ใช่สีดำที่ได้รับการพัฒนาขึ้นโดยเฉพาะสำหรับกระบวนการทางเคมีที่เกี่ยวข้องกับเอมีนที่ร้อนและแข็งตัว นอกจากนี้ยังใช้ในการใช้สารเคมีที่มีออกซิไดซ์สูง นอกจากนี้ยังมีความต้านทานสารเคมีโดยรวมที่ดีเยี่ยม ผลิตภัณฑ์สีครีมนี้สามารถระบุตัวได้อย่างง่ายดายเมื่อเลือกวัสดุ O-ring สำหรับบริการโรงงานเคมีที่รุนแรง

Kalrez ® Spectrum ™ 7090
เป็นผลิตภัณฑ์สำหรับการใช้งานที่ต้องการความกระด้าง / โมดูลัสสูงกว่าการใช้งานทั่วไปมากขึ้น ชิ้นส่วน perfluoroelastomer Kalrez® Spectrum ™ 7090 เหมาะอย่างยิ่งสำหรับการใช้งานทั้งแบบคงที่และแบบไดนามิกรวมถึงการใช้งานปิดผนึกเฉพาะที่ต้องการความต้านทานการอัดขึ้นรูปที่อุณหภูมิสูง ชิ้นส่วนสีดำพิเศษเหล่านี้มีความโดดเด่น

Kalrez ® 0090
เป็นผลิตภัณฑ์สีดำที่มีความต้านทานต่อสารเคมีในวงกว้างรวมกับโมดูลัสสูงและความแข็งสูง ส่วนKalrez® 0090 มีความทนทานต่อการอัดขึ้นรูปและการบีบอัดก๊าซอย่างรวดเร็ว (RGD) ผลิตภัณฑ์นี้ได้รับการทดสอบและรับรองโดยห้องปฏิบัติการวิจัยทางวิศวกรรมวัสดุ (MERL – UK) อย่างเป็นอิสระเพื่อให้เป็นไปตามข้อกำหนดของ NORSOK-M-710 Rev 2

Kalrez ® Spectrum ™ 0040
เป็นผลิตภัณฑ์สีดำที่ออกแบบมาเฉพาะสำหรับสภาพแวดล้อมที่มีอุณหภูมิต่ำซึ่งต้องทนต่อสารเคมีเป็นอย่างมาก ชิ้นส่วนKalrez® Spectrum ™ 0040 มีความยืดหยุ่นและแรงยึดเกาะที่อุณหภูมิที่ไม่สามารถบรรลุได้โดย perfluoroelastomers อื่น ๆ

Kalrez ® 1050LF
สารประกอบทั่วไปสำหรับวงแหวน, ซีลและชิ้นส่วนอื่น ๆ ที่ใช้ในกระบวนการผลิตทางเคมี มีน้ำร้อน / ไอน้ำที่ดีความต้านทานต่อเอนไซม์ที่ดีเยี่ยมและคุณสมบัติการบีบอัดที่เพิ่มขึ้น อุณหภูมิบริการสูงสุดที่แนะนำคือ288ºC (550ºF) ไม่แนะนำให้ใช้ในกรดอินทรีย์หรืออนินทรีย์ที่อุณหภูมิสูง

สารประกอบอื่น ๆ ในอุตสาหกรรม
Kalrez ® 1058
สารประกอบคาร์บอนแบล็คที่เติมด้วยน้ำมัน perfluorinated เป็นวัสดุโมดูลัสที่อ่อนที่สุดและมีค่าโมดูลัสต่ำที่สุด โดยทั่วไปจะมีความต้านทานต่อสารเคมีคล้ายกับ Compound 1050LF อุณหภูมิบริการสูงกว่า 260 องศาเซลเซียส (500ºF) โดยปกติจะใช้ในการใช้งานที่ต้องการวิธีการปิดผนึกแรงหรือความสามารถในการขยายสูงรวมทั้ง septa โครมาโตกราฟีของเหลวซีล / ที่นั่งสำหรับวาล์วบรรเทาและท่อ การหดตัวของมันมีค่ามากกว่าสารประกอบอื่นของคาลเรซ ดังนั้นชิ้นส่วนที่ทำเสร็จอาจแตกต่างไปจากข้อกำหนดมาตรฐาน

Kalrez ® 3018
สารประกอบคาร์บอนสีดำที่มีลักษณะคล้ายกับ Compound 1050LF ยกเว้นความแข็ง / โมดูลัสที่สูงขึ้น สารประกอบนี้มีความสามารถในการทนต่อน้ำร้อน / ไอน้ำที่ดีที่สุดและความต้านทานการอัดรีดความดันสูงที่ดีที่สุด ใช้ทั่วไปในอุตสาหกรรมน้ำมันและกระบวนการอุตสาหกรรมที่ต้องมีสมบัติเหล่านี้ควบคู่กับความสามารถในการใช้สารเคมีที่ดีและความต้านทานต่อสารเคมีโดยทั่วไป แนะนำให้ใช้อุณหภูมิสูงสุด220ºC (428ºF)

Kalrez ® 2035
สารประกอบคาร์บอนแบล็กที่เหมาะสำหรับการใช้งานที่เลือกในอุปกรณ์ตกแต่งยาเม็ดสารกึ่งตัวนำและตลาดการขนส่งสารเคมี สารประกอบ 2035 มีความต้านทานต่อสารเคมีที่ดีเยี่ยมซึ่งแสดงถึงการบวมต่ำในกรดอินทรีย์กรดนินทรีย์เอสเทอร์คีโตนและอัลดีไฮด์ สารประกอบนี้เหมาะสำหรับใช้ในการใช้เอธิลีนออกไซด์และโพรพิลีนออกไซด์ นอกจากนี้ยังมีคุณสมบัติทางกลที่ดี แนะนำให้ใช้อุณหภูมิสูงสุด220ºC (428ºF)

Kalrez ® 2037
สารประกอบที่ไม่เป็นสีดำที่เหมาะสำหรับการใช้งานที่เลือกในตลาดยาเซมิคอนดักเตอร์และตลาดอื่น ๆ ที่ต้องการอีเลคโทรเมสที่มีความบริสุทธิ์สูง สารประกอบ 2037 มีความต้านทานต่อสารเคมีที่ดีเยี่ยมมีสารละลายกรดอินทรีย์กรดอนินทรีย์เอสเทอร์คีโตนและอัลดีไฮด์ นอกจากนี้ยังมีคุณสมบัติทางกลที่ดี แนะนำให้ใช้อุณหภูมิสูงสุด218ºC (425ºF)

คุณสมบัติอื่น ๆ ของKalrez®
คุณสมบัติเบ็ดเตล็ดจำนวนมากน่าสนใจสำหรับการใช้งานที่เฉพาะเจาะจง บางส่วนของเหล่านี้ไม่มีผลกระทบจากการเลือกสารประกอบในขณะที่บางชนิดแตกต่างกันไปตามความแข็งหรือความสามารถในการขยาย ตัวอย่างเช่นค่าสัมประสิทธิ์ของแรงเสียดทานจะเพิ่มขึ้นเมื่อความแข็งลดลง โดยทั่วไปคุณสมบัติทางกายภาพอื่น ๆ มีลักษณะคล้ายคลึงกับคุณสมบัติของViton® fluoroelastomer

ข้อมูลที่ระบุไว้ในที่นี้จัดทำขึ้นโดยไม่คิดค่าใช้จ่ายและขึ้นอยู่กับข้อมูลทางเทคนิคที่ บริษัท ดูปองท์ดาวรีสตรอมเชื่อว่าเชื่อถือได้ มีไว้สำหรับใช้โดยบุคคลที่มีทักษะทางเทคนิคตามดุลพินิจและความเสี่ยงของตนเอง ข้อมูลการป้องกันการจัดการที่มีอยู่ในเอกสารฉบับนี้ได้รับการทำความเข้าใจว่าผู้ที่ใช้มันจะมั่นใจว่าสภาพการใช้งานเฉพาะของตนไม่เป็นอันตรายต่อสุขภาพหรือความปลอดภัย เนื่องจากเงื่อนไขการใช้และการกำจัดผลิตภัณฑ์อยู่นอกเหนือการควบคุมของเราเราจึงไม่มีการรับประกันโดยชัดแจ้งหรือโดยนัยและไม่ต้องรับผิดใด ๆ ในการเชื่อมต่อกับการใช้ข้อมูลนี้ เช่นเดียวกับวัสดุใด ๆ การประเมินส่วนผสมใด ๆ ภายใต้เงื่อนไขการใช้งานก่อนกำหนดเป็นสิ่งจำเป็น ไม่มีสิ่งใดในที่นี้จะต้องได้รับการอนุญาตให้ใช้งานภายใต้หรือคำแนะนำในการละเมิดสิทธิบัตรใด ๆ

* Kalrez®เป็นเครื่องหมายการค้าจดทะเบียนของ E. I. Pont de Nemours และ Company

** ไม่ใช้สำหรับข้อกำหนด

 

KALREZ ® O-RINGS FROM AUTHORIZED KALREZ DISTRIBUTOR SEALING DEVICES

Kalrez ® O-Rings and Seals, for demanding sealing applications when you require the very best, Kalrez® o-rings and seals are the elastomer seals of choice. Supplied in standard o-rings or custom shapes, Kalrez® resists over 1,800 different chemicals while offering the high temperature stability of PTFE (316°C). Advanced properties help maintain the integrity of the o-rings and seals, reduce maintenance and operating costs and improve safety. Kalrez® o-rings and seals provide reliable, long-term service with a wide range of aggressive industrial and electronic grade chemicals. They are used in highly aggressive chemical processing, semiconductor wafer processing, pharmaceutical, oil and gas recovery, aerospace and petroleum applications. Production facilities for Kalrez® are ISO and AS 9000 registered.

Kalrez® o-rings and seals are available in a number of different compounds that are formulated to optimize properties and give the best possible performance in various chemicals and temperatures. Modification of the finished properties is achieved by use of fillers and other additives to enhance their performance.When using Kalrez® o-rings and seals it is important to consider all factors such as process chemicals, process temperatures and seal design. Before considering a compound, contact us to take advantage of our technical expertise to help you choose the best compound for your application.

 

Kalrez® is a registered trademark of DuPont™.  Sealing Devices is an authorized Kalrez o-rings and Kalrez custom parts supplier.

Kalrez O-ring
Kalrez O-ring

Standard Compounds

Kalrez ® 6375

A carbon black-filled compound for general use in O-rings, seals, diaphragms and other specialty parts specifically for the chemical process industry. This compound has excellent, broad chemical resistance, good mechanical properties, and outstanding hot-air aging properties. 6375 is well suited for mixed process streams because of its excellent resistance to acids, bases, and amines. In addition, it is the suggested compound for use in hot water steam, ethylene oxide and propylene oxide. A maximum service temperature of 275ºC (525ºF) is recommended.

Kalrez ® 7075

A new compound with enhanced physical performance properties including very low compression set (15% O-rings per ASTM D 395B) and improved seal force retention. It is a carbon black filled compound utilizing new and proprietary cure chemistry technology with mechanical properties designed for improving sealing performance in both high temperature environments and temperature cycling situations. 7075 joins the family of Kalrez ® Spectrum ™ products designed for the chemical processing industry. To provide even greater sealing performance in dynamic applications where low friction is required, 7075 O-rings have a glossier finish than other Kalrez ® parts. 7075 was specifically developed to be used as an O-ring or custom-sealing component in the chemical and hydrocarbon industries, with an improved thermal resistance that extends maximum service temperature to 327°C (620°F). Kalrez ® Spectrum ™ 7075 offers the enhanced elastomeric properties outlined above while providing a chemical resistance better than the industry standard set by Kalrez ® 4079.

Kalrez ® 4079

A low compression set compound for general-purpose use in O-rings, diaphragms, seals, and other parts used in the process and aircraft industries. It is a carbon black-filled compound with excellent chemical resistance, good mechanical properties, and outstanding hot air aging properties. It exhibits low swell in organic an inorganic acids and aldehydes and has good response to temperature cycling effects. A maximum operating temperature of 316ºC (600ºF) is recommended, with short excursions to higher temperatures possible. This compound is not recommended for use in hot water/steam applications or in contact with certain hot aliphatic amines, ethylene oxide and propylene oxide.

Specialty Compounds

Note: Before ordering Kalrez#174; parts in specialty products, please consult with technical staff to determine properties needed for the application. Specialty products are generally not held in inventory.

Kalrez ® Spectrum™ 6380

is a non-black product specifically developed for chemical processes involving hot, aggressive amines. It has also been successfully used in applications involving highly oxidizing chemicals. In addition, it has excellent overall chemical resistance. This cream colored product is easily identifiable when selecting an O-ring material for harsh chemical plant services.

Kalrez ® Spectrum™ 7090

is a product for uses requiring higher hardness/higher modulus than more typical applications. Kalrez® Spectrum™ 7090 perfluoroelastomer parts are well suited for both static and dynamic applications as well as specific sealing applications requiring extrusion resistance at high temperatures. These specialty black parts have excellent thermal and mechanical properties, including excellent compression set and seal force retention, resistance to temperature cycling effects, and rapid gas decompression (RGD). Short excursions to higher temperatures may also be possible.

Kalrez ® 0090

is a black product with broad chemical resistance combined with high modulus and high hardness. Kalrez® 0090 parts have outstanding resistance to extrusion and rapid gas decompression (RGD). This product has been independently tested and certified by the Materials Engineering Research Laboratory (MERL – UK) to meet NORSOK-M-710 Rev 2 requirements.

Kalrez ® Spectrum™ 0040

is a black product specifically designed for low temperature environments where significant chemical resistance is required. Kalrez® Spectrum™ 0040 parts maintain elasticity and seal force at temperatures unattainable by other perfluoroelastomers.

Kalrez ® 1050LF

A general-purpose compound for O-rings, seals, and other parts used in chemical process industries. It has good hot water/steam, excellent amine resistance, and enhanced compression set properties. Maximum recommended service temperature of 288ºC (550ºF). Not recommended for use in organic or inorganic acids at high temperatures.

Miscellaneous Industrial Compounds

Kalrez ® 1058

A carbon black-filled compound that has been plasticized with a perfluorinated oil. It is the softest, lowest modulus compound available. Generally, it is similar in chemical resistance to Compound 1050LF; it has an upper service temperature of 260ºC (500ºF). Typically used in applications that require how sealing force or high extensibility including liquid chromatography septa, seals/seats for relief valves and tubing. Its shrinkage is greater than other Kalrez compounds; therefore, finished parts may differ from standard specifications.

Kalrez ® 3018

A carbon black-filled compound similar to Compound 1050LF, except for higher hardness/modulus. This compound offers the best hot water/steam resistance and the best high pressure extrusion resistance. Generally used in oil field and process industry applications where these properties coupled with good amine and general chemical resistance are required. A maximum service temperature of 220ºC (428ºF) is recommended.

Kalrez ® 2035

A carbon black-filled compound that is well suited for selected applications in the finishings equipment, pharmaceutical, semiconductor, and chemical transportation markets. Compound 2035 has excellent chemical resistance exhibiting low swell in organic acids, inorganic acids, esters, ketones, and aldehydes. This compound is suggested for use in the ethylene oxide and propylene oxide applications. It also offers good mechanical properties. A maximum service temperature of 220ºC (428ºF) is recommended.

Kalrez ® 2037

A non-black-filled compound that is well suited for selected applications in the pharmaceutical, semiconductor, and other markets that demand high purity elastomers. Compound 2037 has excellent chemical resistance exhibiting low swell in organic acids, inorganic acids, esters, ketones, and aldehydes. It also offers good mechanical properties. A maximum service temperature of 218ºC (425ºF) is recommended.

Miscellaneous Kalrez® Properties

Many miscellaneous properties are of interest for specific applications. Some of these are unaffected by compound choice, while others vary with hardness or extensibility. As an example, coefficient of friction typically increases as hardness decreases. In general, miscellaneous physical properties are similar to those of Viton® fluoroelastomer.

The information set forth herein is furnished free of charge and is based on technical data that DuPont Dow Elastomers believes to be reliable. It is intended for use by persons having technical skill, at their own discretion and risk. The handling precaution information contained herein is given with the understanding that those using it will satisfy themselves that their particular conditions of use present no health or safety hazards. Because conditions of product use and disposal are outside our control, we make no warranties, express or implied, and assume no liability in connection with any use of this information. As with any material, evaluation of any compound under end-use conditions prior to specification is essential. Nothing herein is to be taken as a license to operate under or a recommendation to infringe on any patents.

*Kalrez® is a registered trademark of E. I. du Pont de Nemours and Company

**Not to be used for specifications